Γενικοί Όροι

Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις

Ξενοδοχείο Παξοί

1. Η Εταιρία

 

H συγκεκριμένη σελίδα διευθύνεται από την ΑΚΤΗ ΠΑΞΩΝ ΑΞΤΕ  (με τον διακριτικό τίτλο Paxos Beach) με ΑΦΜ 094221171 και ΔΟΥ Παξών. Εδρεύει στον Γάϊο Παξών, τ.κ. 49082 και είναι καταχωρημένη με ΑΡ.Μ.Α.Ε 34145/92/Β95/26 και ΜΗΤΕ 0829Κ013Α0041300.

2. Γενικoί Όροι Συναλλαγών

Η χρήση της ιστοσελίδας www.paxosbeachhotel.gr και οι προσφερόμενες υπηρεσίες, διέπονται από Γενικούς Όρους Συναλλαγών, που εφαρμόζονται σε όλες τις εντολές κράτησης, είτε ηλεκτρονικής, είτε τηλεφωνικής, είτε απ’ ευθείας στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

Με την κράτηση ενός δωματίου ή άλλης προσφερόμενης υπηρεσίας από το Paxos Beach, κάθε χρήστης αποδέχεται τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών.

3. Κράτηση

Με την συμπλήρωση των σχετικών πεδίων της ειδικής φόρμας κράτησης την ιστοσελίδα, δηλαδή για κράτηση που πραγματοποιείται μέσω της διαδικτυακής πύλης, αλλά και για κάθε άλλη κράτηση (τηλεφωνική από τον χρήστη μέσω του call center και κράτηση που πραγματοποιείται από τον χρήστη στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, ο χρήστης δίνει ρητή εντολή στο Paxos Beach να προχωρήσει σε κράτηση δωματίου. Η εντολή κράτησης δεσμεύει τον χρήστη σε κάθε περίπτωση.

4. Κρατήσεις & Προκαταβολές

– Για κρατήσεις με διάρκεια διαμονής απο 2 ημέρες και πάνω: προκαταβολή 2 διανυκτερεύσεις
– Τουριστικά γραφεία πρέπει να προεξοφλήσουν ολόκληρο το ποσό της διαμονής 10 ημέρες πριν την άφιξη του πελάτη
– Τρόποι εξόφλησης κατάθεση σε λογαριασμό ή VISA & MASTERCARD
– Check-in Time: 14:00 μμ / Check-out Time: 12:00 μεσημέρι
– Επιπλέον χρεώσεις για late check-out είναι το 50% της τιμής του δωματίου

5. Πολιτική Ακυρώσεων

– Ακύρωση έως 10 ημέρες πριν την άφιξη: χωρίς χρέωση. Το ποσό της προκαταβολής (-3% έξοδα συναλλαγής) επιστρέφεται εξ’ ολοκλήρου
– Ακύρωση 10 – 1 ημέρες πριν την άφιξη: Χρέωση 2 διανυκτευρεύσεων (100% της προκαταβολής)
– Mη προσέλευση: Χρέωση ολόκληρης της κράτησης
– Πρόωρη αναχώρηση: 50% χρέωση του υπολοίπου της διαμονής

6. Τρόποι πληρωμής

Για την κράτηση δωματίου μέσω της ιστοσελίδας, είναι δυνατή η πληρωμή είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στο σύστημα και τηλεφωνικώς με πιστωτική κάρτα στο τμήμα κρατήσεων, είτε μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς: 6381040030561 / ΙΒΑΝ: GR7601713810006381040030561

είτε με πληρωμή στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, μετρητοίς ή με κάρτα.

Οι δυνατοί τρόποι πληρωμής αναγράφονται στην ιστοσελίδα, κατά τη διάρκεια της κράτησης του δωματίου.

 

7. Επιβεβαίωση της κράτησης

Σε περίπτωση κράτησης – αγοράς τουριστικής υπηρεσίας μέσω της ιστοσελίδας www.paxosbeachhotel.gr, ο χρήστης θα λάβει επιβεβαίωση για την κράτηση – αγορά, μέσω e – mail και υποχρεούται να ελέγξει την ορθότητα των στοιχείων επιβεβαίωσης και να ενημερώσει το συντομότερο δυνατό για τυχόν αποκλίσεις ή λάθη, σχετικά με την αρχική κράτηση που καταχωρήθηκε. Η εκπρόθεσμη αναφορά λαθών και αποκλίσεων σε καμία περίπτωση δεν γεννά δικαίωμα υπαναχώρησης από την σύμβαση.

8. Ευθύνη του χρήστη

Για την χρήση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ο χρήστης εγγυάται ότι είναι άνω των 18 ετών και αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση του διαδικτυακού τόπου από ανήλικους για λογαριασμό του.

Ο χρήστης οφείλει και υποχρεούται να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα σύμφωνα με τον νόμο και ακολουθώντας τους αναγραφόμενους όρους χρήσης.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση του διαδικτυακού τόπου με σκοπούς παραπλανητικούς, κερδοσκοπικούς ή με σκοπούς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσλειτουργία στην παροχή των υπηρεσιών του.

Η οποιαδήποτε μη νόμιμη κίνηση στη χρήση της ιστοσελίδας θα έχει ως συνέπεια τον αποκλεισμό του χρήστη από την πρόσβαση στις παρεχόμενες από αυτήν υπηρεσίες.

9. Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ανήκει αποκλειστικά στην ΑΚΤΗ ΠΑΞΩΝ ΑΞΤΕ.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχo του περιεχομένου του δικτυακού τόπου.

10. Τροποποίηση – Ανανέωση των Γενικών Όρων Συναλλαγών

Η ΑΚΤΗ ΠΑΞΩΝ ΑΞΤΕ έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να ανανεώσει τους παραπάνω όρους συναλλαγών σχετικά με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, οποιαδήποτε στιγμή με ισχύ για το μέλλον χωρίς να δημιουργείται υποχρέωση ενημέρωσης του χρήστη σχετικά.

We usually reply with 24 hours except for weekends. All emails are kept confidential and we do not spam in any ways.

Thank you for contacting us

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty